Liberty Radio Awards

“Radio has for many decades formed such a vital part of my experience of live, either behind the mic or simply consuming it’s content. It’s powerful land captivating, and to be nominated for a Liberty Radio awards for this medium that I hold so dear and respect so highly, has been one of the finest moments of my life. What a privilege also, to be nominated while making the name of Jesus great! A DOUBLE honour!”
Brad Kirsten – 729 Breakfast Drive Host & Music Compiler – Finalist: Best Breakfast Presenter.

“As aanbieder van 729 Leefstyl op Radio Kaapsekansel is dit ‘n groot voorreg om as finalis aangewys te kon word van die Liberty Radio Awards in die kategorie “Daytime Programme”. Ek is reeds van die begin van die ontstaan van Radio Kaapsekansel die Leefstyl program aanbieder en is dit vir my ‘n voorreg om deel te vorm van hierdie span, professionele aanbieders. Alle eer aan God wat my hiervoor geroep het en my gebruik soos hy goeddink.” Guilma Stander – 729 Leefstyl Aanbieder – Finalis: Daytime Programme

Guilma Stander, Brad Kirsten & Wanda Bam

Guilma Stander, Kosie Burger, Wanda Bam & Brad Kirsten

Comments are closed.